Independent

IT Solutions

Trade Promotion Management | TPM


Activatie in alle kanalen

Het is van belang dat nieuwe producten en promoties actief in de markt worden gezet. SyncForce biedt een centrale kalender waarin alle wereldwijde en lokale verkoop- en marketing activiteiten worden gemanaged. Dit ondersteunt channel & trade / sales managers in het houden van overzicht in lopende merkactivaties, het bijhouden van de budgetten en het monitoren van resultaten.

Channel Master Data Management

Als onderdeel van een multi- of omni-channel strategie is het belangrijk alle kanalen en channel partners te managen in één centrale plek. SyncForce maakt het mogelijk per channel partner aan te geven welke markt zij bestrijken, welke merken en producten zij in portfolio hebben en bij welke filialen/kantoren de klant het product kan zien en kopen. Artikelnummers en netto prijzen zijn per channel partner vast te leggen. Deze informatie kan gebruikt worden voor de planning van marketing- en salesactiviteiten maar ook voor volledig geautomatiseerde prijslijst publicatie en distributie naar e-commerce platformen.

Channel partner relationship management

Eén enkele bron voor Channel Partner Master Data  

Sales Forecasting

Maak het voor uw kanaal mogelijk een jaarlijkse of maandelijkse forecasting te doen en de voorraad in de gaten te houden. Importeer verzendingen vanuit ERP systemen en exporteer de forecast gegevens terug naar een betere voorraad planning. Gebruik de commerciële forecast voor het maken van co-marketing budgetten voor iedere channel partner of lokaal kantoor.

sales forecast management

Sales Forecasting en zending monitoring

 

Trade Promotion Planning

Laat partners hun marketing activiteiten plannen en geef hen en uw eigen team de marketing activiteiten kalender (wereldwijd en lokaal). Maak het uw partners mogelijk marketingactiviteiten ter goedkeuring in te dienen met bijbehorende POS-, merchandise-, marketingmaterialen en gemaakte kosten. Dien PO’s in en laat hen de corresponderende facturen indienen met daaraan gekoppeld de resultaten van de betreffende marketing activiteit. U heeft direct inzicht in de activiteiten, co-op budgetten, doelen en resultaten.

Co marketing management

Eén centrale trade promotion kalender   
   

Lokaliseren middels online templates

Voorzie uw verkopers en trade marketeers van gelokaliseerde marketing en sales tools om middels online templates direct zelf aanpassingen te maken naar eigen lokale situaties/ activiteiten. 

Gebruik van online templates waarborgt merk consisten

Co marketing management

Web2Print voor directe promo-mix lokalisatie