Independent

IT Solutions

Project Portfolio Management | PPM

Voor merk- en productontwikkeling

Het ontwikkelen van sterke en consistente product portfolio’s wordt steeds complexer. Groeiende productportfolio's, kortere levenscycli van producten en een groeiende diversiteit aan (digitale) kanalen maken integrale ontwikkeling noodzakelijk. Met SyncForce beheert u alle merk, product en promo-mix ontwikkelingsprojecten in één centrale omgeving

 

Portfolio management

icons_grayStel strategische plannen op voor elk merk binnen uw merkportfolio. Beheer alle lopende en geplande merk- en productontwikkeling projecten. Het centraal beheren van projecten stelt u in staat juiste prioriteiten te geven aan programma's en projecten.

 

 

Budget planning & monitoring

budget-planning-and-management_nlStel jaarplannen op voor merk- en productontwikkeling, wijs jaarbudgetten toe en monitor uitgaven. Altijd inzage in de status van uw budgetten en geen onverwachte verrassingen meer bij het afsluiten van budgetjaren.

 

 

Project management

Product Development Management - NPDDagelijks managen van planning, deliverables, activiteiten, resources, budget en verwachte opbrengsten. Inclusief tools om offertes aan te vragen bij bureaus en designers. Keur offertes goed, verstuur inkoopopdrachten en keur ontvangen facturen goed voordat ze naar uw financiële back -office systemen worden gestuurd.

 

 

Innovation Pipeline Management

innovation pipeline managementPipeline Management maakt het mogelijk de financiële waarde van alle lopende en geplande product innovaties te monitoren en bij te sturen.

 

 

Promo-mix ontwikkeling

Promo-mix Development ManagementCreëer parallel met de ontwikkeling van producten (NPD/EPD) de product launchkit en verkort hiermee uw time to market (NPI). Manage de ontwikkeling van campagnes en sales promotie materiaal.

 

 


Online goedkeuren van designwerk

Online Proofing and Approval managementGeeft teamleden toegang tot alle project documenten en laat hen direct feedback en goedkeuring geven op opgeleverede zaken als project briefings  en 2D/3D artwork.  Online beoordelen en goedkeuren verkort de time to market en voorkomt veel heen-en-weer in een later stadium.